Brandveiligheidsadviseur/vestigingsleider – Capelle a/d IJssel

Maak kennis met Altavilla
Onze brandveiligheidsadviseurs zijn elke dag bezig met de brandveiligheid van gebouwen, die verantwoordelijkheid moet je voelen. Wij nemen ons vak dan ook erg serieus en hebben beroepsethiek hoog in het vaandel staan. Samen met onze opdrachtgever zoeken we naar de meest slimme en verantwoorde brandveiligheidsoplossing. Als Brandveiligheidsadviseur bij Altavilla heb je te maken met complexe vraagstukken, die bij voorkeur risicogericht benaderd worden. Daarvoor is kennis en kunde noodzakelijk van risicobenaderingen, techniek, organisatie en wet- en regelgeving. Geen project is hetzelfde en je komt bij verschillende organisaties over de vloer. “Zo kom je nog eens ergens”, zeggen we wel eens onder elkaar. Deze diversiteit vinden wij prachtig.

Altavilla is een platte organisatie met een vrije en open bedrijfscultuur. Wij hanteren flexibele werktijden waarbinnen je een grote eigen verantwoordelijkheid draagt voor zowel de projecten die je zelfstandig als in teamverband uitvoert. Binnen het team heerst een sterk collectiviteitsgevoel. Collega’s zijn zeer toegankelijk en weten elkaar goed te vinden voor zowel expertise als een praatje. Nieuwkomers worden warm onthaald en mee op ‘sleeptouw’ genomen, er is ruimte voor een gedegen inwerkperiode en onderdeel te worden van het hechte team.

Wat biedt Altavilla jou

 • Wij worden er blij van als onze mensen zich willen ontwikkelen. Wij bieden dan ook graag groei- en opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw zelfontwikkeling.
 • Een goed salaris
 • Een betrokken leuk team collega’s
 • Een auto van de zaak
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband op fulltime basis voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Wat vraagt Altavilla van jou

 • Je hebt alle capaciteiten om ons netwerk uit te breiden en om onze nevenvestiging in Capelle aan den IJssel verder uit te bouwen. Een trekkersrol zogezegd. Je bent een fijne gesprekspartner die graag over de vloer komt bij ons netwerk. Maar bovenal ben je een brandveiligheidsadviseur die zelf projecten realiseert.
 • Na minimaal 5 jaar in het vak heb jij de nodige kennis en ervaring om een complex brandveiligheidsvraagstuk om te zetten naar de beste oplossing voor onze opdrachtgever.
 • Jij begrijpt als geen ander hoe besluitvorming in verschillende organisaties verloopt en kunt beslissers op een prettige manier overtuigen voor de beste oplossing.
 • Jij acteert risicogericht vanuit de wens van de opdrachtgever. Hiermee bedoelen we dat je op zoek gaat naar de meest slimme en verantwoorde oplossing.
 • Je hebt een relevante technische opleiding afgerond. HBO- of WO-niveau.
 • Je kunt goed rapporteren en je mondeling goed uitdrukken.
 • Je zult veel onderweg zijn. Veel reizen binnen Nederland is voor jou geen enkel probleem.

Over Altavilla
Sinds 2006 realiseert het team van Altavilla succesvol prachtige brandveiligheid- en bouwprojecten. Wij leiden en begeleiden totale bouw- en renovatieprocessen en zijn expert op het gebied van brandveiligheid voor zowel bestaande als nieuwe huisvesting. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze betrokkenheid, helderheid en specialistische vakkennis. Wij reiken de best passende oplossingen aan, vertalen deze naar realistische plannen en regisseren de uitvoering.

Reageren

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op en vertel ons vooral wat je ons komt brengen en waar jouw passie ligt binnen het vakgebied. Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Maarten de Groot, telefoon (088) 23 23 500. Jouw sollicitatie/reactie kun je sturen naar [email protected]

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla