Verbinden van twee specialisaties

Wij onderscheiden ons doordat we niet alleen adviseren en engineeren maar onze projecten ook begeleiden in de realisatiefase.

Onze brandveiligheidsadviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van brandveiligheidswet- en regelgeving maar bovenal hoogopgeleide Fire Safety Engineers (FSE’ers). Daarnaast zijn we deskundigen op het gebied van het toepassen van brandbeveiligingsinstallaties. Complexe brandveiligheidsuitdagingen buiten de gebaande paden gaan wij dan ook niet uit de weg.

Onze bouwmanagers zijn gedreven projectmanagers aan wie u uw bouwproject met een gerust hart kunt toevertrouwen. Zij halen voor u het beste uit het bouwproject in termen van tijd, geld en kwaliteit. Wij houden van korte lijnen, wat een nauwe samenwerking oplevert binnen het bouwteam. Zo houden we het overzicht en zorgen we voor een beheerst bouwproject.

Onze rol binnen uw project…

Brandveiligheidsadviseurs

Is mijn huisvesting of ontwerp brandveilig en voldoet het aan de geldende voorschriften? Het antwoord op deze vraag is vaak niet meteen te geven. Een wereld van wet- en regelgeving openbaart zich. Wij adviseren onze opdrachtgevers doeltreffend, voor zowel bestaande als nieuwe huisvesting.

Meer over brandveiligheid

Bouwmanagement

Wij vertalen huisvestingsvraagstukken in concreet gedefinieerde en gefaseerde bouwprocessen. De projectfasen beheersen wij van voorbereiding tot en met realisatie. Uiteraard zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen in de bouw.

Meer over bouwmanagement

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla