De laatste fase voor oplevering van Gebouw 60

Momenteel zijn we druk bezig met de oplevering van Gebouw 60 op de campus van Vanderlande, een kantoorgebouw dat ruimte biedt aan onder andere 800 werkplekken. Met dit energie- en CO2-neutrale gebouw streeft Vanderlande naar het behalen van het BREEAM ‘Outstanding’-label, het hoogst haalbare resultaat op het gebied van duurzaam bouwen. Wij zijn trots op onze rol als vaste bouwprojectmanager en brandveiligheidsadviseur. In het bijgevoegde artikel van Stedenbouw wordt de ontwikkeling van dit prachtige gebouw nader toegelicht. Lees ook de persoonlijke toelichting van collega Sascha hierover.

 

https://www.stedenbouw.nl/artikel/nieuwe-duurzame-blikvanger-op-de-vanderlande-campus/?fbclid=IwAR0Ou2lXTxvclzXFdG7zQcT3M7fcuPcYR6kNZIK58qr4Zo6p_RTIctgOLDs

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla