Collega Mark slaagt voor Post HBO-opleiding Hoger Bouwprojectmanagement

Afgelopen jaar heeft onze collega Mark Lepelaars zich verder ontwikkeld vanuit zijn functie als bouwprojectmanager. In maart 2020 startte hij de Post HBO-opleiding Hoger Bouwprojectmanagement aan de Avans+ hogeschool. Afgelopen week mocht hij hiervoor zijn diploma in ontvangst nemen. Het is mooi om te zien hoe collega’s binnen het team van Altavilla B.V. gedreven zijn om zich persoonlijk te ontwikkelen in hun functie en vakgebied.

Mark: “In de afgelopen 5 jaar heb ik bij Altavilla al veel ervaring, kennis en inzicht opgedaan als bouwprojectmanager. De praktijk is hierin een goede leerschool en het samenwerken met ervaren collega’s heeft me al veel handvatten gegeven. De opleiding Hoger Bouwprojectmanagement heeft me extra verdieping gegeven aan de ervaring en kennis die ik als projectmanager al heb opgedaan. Daarnaast heb ik ook mijn leiderschapsvaardigheden ontwikkeld. Deze opleiding zorgt voor een verdere professionalisering van mijn functie als bouwprojectmanager”. 

“Het is mooi om te zien hoe we binnen Altavilla de ruimte krijgen om onszelf te ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik me elke twee weken kunnen wijden aan deze opleiding”, vertelt Mark, “En nu ik klaar ben heb ik zin om de opgedane kennis toe te passen binnen de lopende en aankomende projecten”.

Namens alle collega’s van Altavilla feliciteren we Mark met het behalen van dit diploma! 

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla