Nieuwbouw Van Berkel Groep

De Van Berkel Groep uit Schijndel gaat haar huidige kantoor en 2 werklocaties samenbrengen op een nieuwe locatie op industrieterrein Doornhoek in Veghel. Altavilla begeleidt Van Berkel in het ontwerptraject en de realisatie van dit nieuwe hoofdkantoor en de onderhoudswerkplaats op een totaal terrein van meer dan 5 hectare. Naar verwachting wordt dit project in 2021 opgeleverd.

4 november 2020

De Van Berkel Groep uit Schijndel gaat het hoofdkantoor en twee werklocaties samenbrengen op een nieuwe locatie op industrieterrein Doornhoek in Veghel. Na twee jaar van voorbereiding is in september gestart met de bouw. De eerste contouren van de nieuwe gebouwen zijn zichtbaar. De staalconstructie die zichtbaar is op deze foto vormt de toekomstige werkplaats, op een ander gedeelte van de bouwplaats is ook de start gemaakt van het kantoor.

Bouwbedrijf Peters en Staalbouw Hendriks zorgen voor de vakkundige uitvoering. Altavilla regisseert het bouwproces van A tot Z. Het is mooi om na een periode van voorbereidingen het gebouw ook daadwerkelijk tot stand te zien komen.

 

Project details

Opdrachtgever Van Berkel Groep Schijndel
Projecten Nieuwbouw hoofdkantoor te Veghel
Activiteiten Bouwmanagement
Periode 2018 - 2020
Trefwoorden Industrie

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla