Vanderlande Gebouw 60

Wij voeren voor Vanderlande het projectmanagement uit van de ontwikkeling van het nieuwe kantoor Gebouw 60. Dit kantoorgebouw is circa 15.000 m2 groot, het geeft ruimte aan 800 werkplekken, bevat een bedrijfsrestaurant en een sportruimte. Tegen het gebouw komt een parkeergarage met on top een mooie tuin.

Wij begeleiden dit project vanaf de initiatiefase tot en met de nazorg. Het gebouw wordt energie- en CO2 neutraal en heeft een BREEAM Outstanding ambitie. Ook het brandveiligheidsadvies met een UPD sprinklerinstallatie en een PVE Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, wordt door ons uitgevoerd.

19 oktober 2020

Vandaag is met 30,5 meter het hoogste punt van Gebouw 60 bereikt. Vanwege de huidige crisismaatregelen is het helaas niet mogelijk om dit fysiek te vieren, maar desalniettemin een bijzonder moment om bij stil te staan. Over enkele weken is het gebouw waterdicht en kan er worden gestart met de afbouwwerkzaamheden.

7 april 2020

De eerste verdiepingsvloer van Gebouw 60 is gestort. Het gebouw gaat de hoogte in! De bouw van het kantoorgebouw gaat gestaag vooruit. Ondanks de natte weersomstandigheden afgelopen winter en de huidige crisismaatregelen verloopt het project volledig volgens planning.

28 november 2019

De bouw van Gebouw 60 bij Vanderlande is met de eerste-paal-boring officieel van start gegaan. Herman Molenaar (managing director en CFO van Vanderlande), Frank van Ven (Bouwbedrijf Van de Ven) en Kees van Rooij (burgemeester van Meierijstad) hadden de eer om de eerste paal te boren.

Bekijk ook onderstaande projecten die wij voor Vanderlande hebben gerealiseerd:
Nieuwbouw hoofdkantoor Gebouw 50
Nieuwbouw parkeergarages
Nieuwbouw bedrijfsrestaurant
Nieuwbouw Academy

Meer weten over de betrokkenheid van Altavilla bij de projecten van Vanderlande?

Lees dan hier het interview met Sascha Jost, bouwprojectmanager bij Altavilla B.V. Hij vertelt met trots over de verschillende projecten die zich de afgelopen jaren bij Vanderlande hebben afgespeeld.

 

Project details

Opdrachtgever Vanderlande Industries BV
Projecten Nieuwbouw kantoorgebouw
Activiteiten Projectmanagement:
Begeleiden initiatieffase, ontwerpfase, aanbesteding en realisatiefase nieuwbouw kantoor, interieur, losse inrichting en landschap.

Brandveiligheid:
Algemeen brandveiligheidsadvies, UPD sprinklerinstallatie, PVE Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.
Periode september 2018 – heden
Trefwoorden Bouwmanagement, Brandveiligheid, Projectmanagement

Een project van

Mark Lepelaars
Projectleider
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla