Snelle realisatie van derde parkeergarage bij Vanderlande

Altavilla voert het projectmanagement uit bij de realisatie van de derde parkeergelegenheid op het terrein van Vanderlande in Veghel. Deze parkeergarage (P3) gaat ruimte bieden aan 381 voertuigen. De bouwlocatie was voorheen een logistieke buitenruimte van de nabijgelegen fabriek. De garage wordt tussen twee bestaande fabrieksgebouwen in gebouwd, wat een logistieke uitdaging voor realisatie met zich meebrengt. Voor dit gebouw heeft Altavilla ook het brandveiligheidsadvies verzorgd. De gehele parkeergarage wordt voorzien van een sprinklerinstallatie.

De idee- en engineeringfase is in april 2019 gestart. Hierna is de realisatie van de bouw in gang gezet, welke in april 2020 wordt opgeleverd. Door goed gestroomlijnd projectmanagement en ervaring met dit soort gebouwen draagt Altavilla bij aan een snelle realisatie van ongeveer één jaar.

 
Opdrachtgever Vanderlande
Projecten Parkeergarage P3
Activiteiten Bouwmanagement, Brandveiligheidsadvies
Periode 2019-heden
Trefwoorden Bouwmanagement, Brandveiligheid, Industrie

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla