Eerste-paal-boring: het startsignaal voor de bouw van Gebouw 60 bij Vanderlande

Op donderdag 28 november is middels een feestelijk moment, officieel de start van de bouw van Gebouw 60 bij Vanderlande ingezet. Kees van Rooij, burgemeester van Meierijstad opende deze viering met een mooie speech. Daarna vertrokken alle genodigden naar de bouwplaats waar Herman Molenaar, managing director en CFO van Vanderlande, een toespraak hield en het bouwproject toelichtte. Vervolgens heeft hij samen met Frank van de Ven van Bouwbedrijf Van de Ven en burgemeester Van Rooij de eerste paal geboord. Daarmee is de bouw van Gebouw 60 officieel van start gegaan.

Gebouw 60 wordt een soortgelijk kantoorgebouw als het hoofdkantoor: Gebouw 50. Het gebouw biedt ruimte aan 800 werkplekken, krijgt een eigen inpandig bedrijfsrestaurant en een sportfunctie. Dit gebouw wordt BREEAM Outstanding opgeleverd en zal in de zomer van 2021 in gebruik worden genomen.

Altavilla verzorgt het bouwprojectmanagement en brandveiligheidsadvies voor dit bijzondere gebouw. Onze collega’s kijken er enorm naar uit om samen met alle betrokken partijen bij te dragen aan een succesvolle oplevering!

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla