Altavilla B.V. en VD Consultancy B.V. slaan de handen ineen

Met ingang van 13 mei 2019 zijn de bedrijfsactiviteiten van VD Consultancy B.V. en Altavilla B.V. samengevoegd. De samenwerking, die sinds september 2018 succesvol is ingezet, wordt op deze wijze geïntensiveerd. De aanvullende brandveiligheidskennis en -kunde van John van Dinteren van VD Consultancy dragen bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Altavilla.

Altavilla BV is in 2006 opgericht door Maarten de Groot en Roland Simons. Het huidige team van bouwmanagers en brandveiligheidsadviseurs werkt dagelijks aan toonaangevende projecten door heel Nederland en heeft specialistische ervaring opgebouwd in diverse branches.

Met de deskundigheid van John van Dinteren wordt de discipline brandveiligheid versterkt. John heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de brandveiligheidsbranche. In 2004 startte hij zijn eigen onderneming en werkte vervolgens als zelfstandig adviseur brandveiligheid en was mede-eigenaar en directielid bij een Inspectie-Instelling voor brandbeveiligingsinstallaties. Zijn specialisaties zijn brandblusinstallaties (VBB-systemen), brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen, certificeringsbegeleiding en auditing. Uit de samenwerking tot nu toe is al duidelijk gebleken dat de klanten en projecten van beide bedrijven profiteren van de kennisverbreding en -versterking.

De samenvoeging continueert onder de naam ‘Altavilla B.V.’

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla