Oplevering nieuwe kantoor Hendrix Genetics

April 2019

Oplevering van het nieuwe kantoor van Hendrix Genetics

Op vrijdag 26 april 2019 is na een voorspoedige bouwperiode het nieuwe kantoor van Hendrix Genetics in Boxmeer opgeleverd. Olaf Noot, projectmanager namens Altavilla heeft samen met de ontwerpers en aannemers het project voor Hendrix Genetics begeleid en gerealiseerd.

In mei 2019 zal het pand worden ingericht en gaan de eerste medewerkers er werken.

Juni 2017

Altavilla B.V. begeleidt Hendrix Genetics bij toekomstklaar maken van huidige vestiging te Boxmeer.

Hendrix Genetics, wereldmarktleider in voortplanting van kalkoen, pluimvee, vis en varkens, gaat de huidige vestiging in Boxmeer toekomstklaar maken om de snelle groei van het bedrijf te waarborgen. In Boxmeer zijn circa 100 medewerkers werkzaam, wereldwijd bestaat Hendrix Genetics uit meer dan 2800 medewerkers. Altavilla B.V. heeft de opdracht gekregen om te ondersteunen bij de uitbreiding van hun huidige bedrijfshuisvesting.

Altavilla B.V. heeft de architectenselectie uitgeschreven, waaraan 5 architectenbureaus deelnamen. Wiegerinck Architecten uit Arnhem is als samenwerkingspartner verkozen voor dit traject.

De vraagstelling van Hendrix Genetics is om de bestaande bebouwingen te integreren in het nieuw ontwerp. Medio mei 2017 hebben we de eerste snelkookpansessies begeleid, waarbij we gezamenlijk met de klant de eerste stappen hebben gezet tot een schetsontwerp van het nieuwe kantoor. Uiteindelijk kwam daar een passend resultaat uit. Op basis hiervan kunnen we de voorbereidingen treffen voor de volgende sessie, waarbij het doel is om tot een voorlopig ontwerp te komen.

 

Project details

Opdrachtgever Hendrix Genetics
Projecten Herontwikkeling bedrijfshuisvesting, locatie Boxmeer
Activiteiten Bouwbegeleiding
Periode feb 2017 - april 2019
Trefwoorden Kantoren

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla