Een nieuwe vestiging voor NTS Nijmegen

De vestigingen van NTS in Nijmegen, Wijchen en Doetinchem gaan samen op de Novio Tech Campus het nieuwe NTS Nijmegen vormen. De NTS Group, waar wij ook de Campus in Eindhoven voor ontwikkelt, heeft ons opdracht gegeven om het gehele proces, van ontwerp, uitvoering en nazorg te gaan begeleiden. Bij dit project zijn diverse partijen betrokken, zoals 2Architecten, Thijssen Technisch Management en SUAR Eindhoven. De verwachte oplevering van dit project vindt plaats in voorjaar 2020.

Brandveiligheid

Tijdens het ontwerpproces hebben wij geadviseerd over de brandveiligheid van het gebouw. Dit advies is opgenomen in het ontwerp voor verdere uitvoering. Daarnaast hebben wij een PvE voor de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie opgesteld.

Timelapse June - September 2019

Bekijk ook onderstaande projecten die wij voor NTS hebben gerealiseerd:
Bedrijfsverplaatsing NTS Precision »
Bedrijfsverplaatsing NTS CombiMetaal »

 

Project details

Opdrachtgever Highlands en NTS Group
Projecten Nieuwbouw kantoor
Activiteiten Projectmanagement, directievoering en toezicht
Periode november 2018 - mei 2020
Trefwoorden Brandveiligheid, Kantoren

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla