Een nieuwe versterking binnen het team van Altavilla BV

Een nieuwe versterking binnen het team van Altavilla BV

Het team van Altavilla BV is onlangs versterkt met Debby Roeters. Een nieuwe medewerker die zich inzet als projectassistente voor collega’s binnen de afdeling bouwprojectmanagement. We praten met Debby over haar nieuwe rol binnen Altavilla BV en hoe zij een welkome nieuwe schakel binnen het team is.

 

Een oude bekende

Debby kent Maarten de Groot, eigenaar van Altavilla BV, al vanuit het werkveld. “Voordat ik bij Altavilla aan de slag ben gegaan heb ik 13 jaar voor het Catharina Ziekenhuis Eindhoven gewerkt. Eerst als managementassistente ter ondersteuning van de managers bedrijfsvoering en tenslotte voor de afdeling ‘Bouw en inrichting’. Toen Maarten op een dag in het ziekenhuis was vertelde hij dat Altavilla op zoek was naar nieuwe collega’s. Op basis daarvan ben ik vrijblijvend het gesprek aangegaan,” vertelt Debby.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging

De timing van Maarten kwam voor Debby op het juiste moment. “De afdeling binnen het ziekenhuis waar ik zat stopt binnen een aantal jaren. Daardoor had ik voor mijzelf besloten om verder te gaan kijken naar een nieuwe uitdaging waar ik wat meer druk op de ketel krijg. Daar houd ik namelijk wel van,” licht Debby toe. Dat Altavilla BV ook een bouwprojectmanagementtak heeft was nog onbekend voor Debby. “In eerste instantie ben ik het gesprek helemaal blanco in gestapt. Tijdens ons gesprek werd snel duidelijk dat we een match hebben en zo kwam de functie voor projectassistente eigenlijk tot stand,” vertelt Debby.

 

Ik voel me echt onderdeel van het team

“Alles is natuurlijk nieuw. Een nieuwe branche, nieuw type organisatie en uiteraard nieuwe mensen. Mijn uitdaging op dit moment is om de vakinhoudelijke kennis te begrijpen en om het werk naar me toe te trekken. Daar zit ik nu middenin,” vertelt Debby. “Ik vind het fijn om meer betrokken bij projecten te zijn. Ik ben echt onderdeel van het team en sta niet aan de zijlijn. Dat zorgt ook voor meer verdieping,” besluit Debby.

 

Jong en dynamisch team in een open cultuur

Debby is nog niet zo lang aan boord bij Altavilla BV maar voelt zich al zeker thuis. “Iedereen is toegankelijk. Er is sprake van een open cultuur. De mentaliteit van mijn collega’s en waar Altavilla voor staat spreken me erg aan. Open en transparant. Het is ook een jong team en ik merk echt dat het een dynamische groep is. Het voelt goed, ik pas hier wel,” legt Debby uit.

 

“Ik lever mijn collega’s veel tijdwinst op”

Het werk dat Debby verricht is erg waardevol binnen Altavilla BV. Debby: “Ik lever mijn collega’s tijdwinst op doordat ik veel administratief werk wegneem. Zo zorg ik ook voor documentbeheer, archivering en agendamanagement. Ik ben ook aanwezig bij vergaderingen en zorg voor de verslaglegging. De werkzaamheden breiden zich in de loop van de tijd uit. Ik ga me op korte termijn ook mengen in projecten in het maken van afspraken en het notuleren van vergaderingen. Ik zie mezelf dan ook groeien tot een echte spin in het web. Zodat het binnen het team vanzelfsprekend wordt dat mensen voor projectondersteuning bij mij moeten zijn,” sluit Debby tevreden af.

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla