Bedrijfsverplaatsing NTS CombiMetaal

Altavilla werkt samen met SUAR Eindhoven aan de ontwikkeling van de NTS Campus op industrieterrein de Hurk in Eindhoven. De bedrijfsverplaatsing van NTS CombiMetaal vanuit Bergeijk naar de nieuwe campus is één van de te nemen stappen. Het ontwerp van de campus is gemaakt door 2architecten en wordt momenteel samen met bouwbedrijf Peter Peters, Thijssen Technisch Management en installateur Kuijpers gerealiseerd. Altavilla levert hiervoor de bouwmanagers en voert de regie.

NTS Campus

NTS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een prominente eerstelijnstoeleverancier voor het ontwikkelen, maken en assembleren van complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers. Om tussen divisies nog beter te kunnen samenwerken voor onze klanten en om medewerkers van een fijne, moderne en gezonde werkplek te voorzien, creëren we de komende jaren een NTS CAMPUS in Eindhoven. Een werkplek met een efficiënt bedrijfs- en productieproces en goede algemene faciliteiten voor vergaderen, lunchen, parkeren en ontspannen.

Brandveiligheid

Wij hebben tijdens het ontwerpproces ook geadviseerd over de brandveiligheid van het gebouw. Dit heeft geresulteerd in een rapportage brandveiligheid, inclusief een NEN 6060-rapportage en een PvE voor de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Dankzij de NEN 6060-rapportage is het voor NTS Combimetaal mogelijk om grote bedrijfscompartimenten te realiseren.

NTS CombiMetaal, Bron: 2architecten

Bekijk ook onderstaande projecten die wij voor NTS CombiMetaal hebben gerealiseerd:
Ontwikkeling NTS Campus
Bedrijfsverplaatsing NTS Precision

 

Project details

Opdrachtgever NTS / Wolverhoek B.V.
Projecten NTS Campus - NTS CombiMetaal
Activiteiten Bouwmanagement
Periode april 2018 – augustus 2019
Trefwoorden Brandveiligheid, Industrie

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla