Bedrijfsverplaatsing NTS Precision

In samenwerking met SUAR Eindhoven is Altavilla betrokken bij de ontwikkeling van de NTS Campus op industrieterrein de Hurk in Eindhoven. De eerste stap van deze campusontwikkeling is de bedrijfsverplaatsing van NTS Precision vanaf de Esp te Eindhoven naar de nieuwe campus. 2architecten heeft het ontwerp gemaakt en momenteel wordt dit samen met Bouwbedrijf Peter Peters, Thijssen Technisch Management en installateur Kuijpers gerealiseerd. Altavilla levert hierbij de bouwmanagers en voert de regie.

NTS Campus
NTS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een prominente eerstelijnstoeleverancier voor het ontwikkelen, maken en assembleren van complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers. Om tussen divisies nog beter te kunnen samenwerken voor onze klanten en om medewerkers van een fijne, moderne en gezonde werkplek te voorzien, creëren we de komende jaren een NTS CAMPUS in Eindhoven. Een werkplek met een efficiënt bedrijfs- en productieproces en goede algemene faciliteiten voor vergaderen, lunchen, parkeren en ontspannen.

Brandveiligheid
Tijdens het ontwerpproces hebben wij geadviseerd over de brandveiligheid van het gebouw. Dit advies is opgenomen in het ontwerp voor verdere uitvoering. Daarnaast hebben wij een PvE voor de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie opgesteld.

NTS Precision, bron: 2architecten

Bekijk ook onderstaande projecten die wij voor NTS Campus hebben gerealiseerd:
Ontwikkeling NTS Campus
Bedrijfsverplaatsing NTS CombiMetaal

 

Project details

Opdrachtgever NTS / Wolverhoek B.V.
Projecten NTS Campus - NTS Precision
Activiteiten Bouwmanagement
Periode 2018-2019
Trefwoorden Brandveiligheid, Industrie

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla