Vernieuwbouw CSA in ETZ Elisabeth ziekenhuis

Voor het ETZ Elisabeth ziekenhuis heeft Altavilla het ontwerpproces van de nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling begeleidt. Samen met ADAA Amsterdam en Sweegers & de Bruijn is een ontwerp gemaakt waarbij de bestaande afdeling wordt vernieuwd en vergroot. Wij verzorgen ook de prijsvormingsfase met aannemers en begeleiding in de uitvoeringsfase. Naar verwachting wordt dit project opgeleverd in 2019.

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Het ETZ heeft drie locaties in Tilburg en Waalwijk en is daarmee hét ziekenhuis voor de inwoners van regio Midden-Brabant.

Afbeelding CSA Elisabeth Ziekenhuis - Altavilla

Bron afbeelding: A/d Amstel architecten.

 
Opdrachtgever Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis Tilburg
Projecten Vernieuwbouw Centrale Sterilisatie Afdeling
Activiteiten Bouwmanagement
Periode 2018 - 2019
Trefwoorden Zorg

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla