Vernieuwbouw CSA in ETZ Elisabeth ziekenhuis

Voor het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) hebben wij het ontwerpproces van de nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling begeleid. Samen met ADAA Amsterdam en Sweegers & de Bruijn is een ontwerp gemaakt waarbij de bestaande afdeling wordt vernieuwd en vergroot.

Enerzijds schakelt het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis ons in voor de begeleiding van het aanbestedingstraject, anderzijds om als procesmanagers op te treden. Het aanbestedingstraject is inmiddels succesvol afgerond.

Uit de selectieprocedure zijn door Altavilla 3 aannemers geselecteerd. Zij vormen samen, naar  tevredenheid van de opdrachtgever, een bouwteam.

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Het ETZ heeft drie locaties in Tilburg en Waalwijk en is daarmee hét ziekenhuis voor de inwoners van regio Midden-Brabant.

Afbeelding CSA Elisabeth Ziekenhuis - Altavilla

Bron afbeelding: A/d Amstel architecten.

 

Project details

Opdrachtgever Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis Tilburg
Projecten Vernieuwbouw Centrale Sterilisatie Afdeling
Activiteiten Bouwmanagement
Periode 2018 - 2019
Trefwoorden Zorginstellingen

Een project van

Maarten Thijssens
Projectleider
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla