Vanderlande – Campusbeveiliging

Wij begeleiden Vanderlande met haar project Campusbeveiliging. In dit project verhogen we de safety en security van de Vanderlande Campus. Dit doen we door diverse beveiligingsinstallaties aan te leggen en de verkeersstroom te verbeteren.

De huidige ingang wordt verplaatst en we creëren een eenrichtingsweg over het terrein voor automobilisten waarbij kruising met voetgangers wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er een nieuwe passerelle aangelegd welke de nieuwbouw Academy gaat verbinden met de overige passerelles op het terrein.

Op dit moment bevindt het project zich in de uitvoeringsfase en zijn onze bouwteam partners Van de Beeten en Hoppenbrouwers Techniek volop aan de slag om dit project tot een geslaagd eindresultaat te brengen.

Bekijk ook onderstaande projecten die wij voor Vanderlande hebben gerealiseerd:
Nieuwbouw hoofdkantoor Gebouw 50 »
Nieuwbouw parkeergarages »
Nieuwbouw bedrijfsrestaurant »
Nieuwbouw Academy »

Lees hier meer over Vanderlande

 

Project details

Opdrachtgever Vanderlande
Projecten Campusbeveiliging
Activiteiten Bouwmanagement: Begeleiden initiatieffase, ontwerpfase, aanbesteding en realisatiefase
Periode 2017 - heden
Trefwoorden Kantoren

Een project van

Sascha Jost
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla