Altavilla opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Altavilla groeit!

Dat verklaart de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam (Capelle aan den IJssel) per 1 oktober 2018. Wij hebben meerdere opdrachtgevers in de Randstad en kunnen hen vanuit deze nieuwe vestiging nog beter en sneller van dienst zijn.
Vanuit deze locatie gaan wij actief samenwerken met Young Safety Professionals (YSP). Zij helpen jonge talenten en ambitieuze organisaties bij de ontwikkeling op het gebied van veiligheid. Zij ondersteunen organisaties bij veiligheidsvraagstukken en leiden ondertussen jonge veiligheidskundigen op tot professionals.
Altavilla en Young Safety Professionals ervaren een synergie in het ondernemerschap en het verwantschap in de veiligheidsbranche. Middels deze gezamenlijke vestiging zien wij de mogelijkheid om deze samenwerking sterk te laten groeien.

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla