“Ga jouw volgende uitdaging aan als Adviseur Brandbeveiligingsinstallaties”

Waarom werken in het team van brandveiligheidsadviseurs bij Altavilla B.V. zo leuk is.

We spreken met Pim van Rede, hij is 4 jaar geleden bij Altavilla B.V., onderdeel geworden van het team brandveiligheid. Pim studeerde bouwkunde aan de TU Eindhoven. Altavilla B.V. past qua type bedrijf goed bij hem. Het persoonlijke karakter, werken in een hecht team en werken aan ontzettend leuke projecten waren onder andere redenen voor Pim om zich bij het team van Altavilla B.V. aan te sluiten. Lees hieronder meer over de vacatures brandveiligheid en zijn keuzes.

Waarom ben je voor deze baan bij Altavilla B.V. gegaan?

Pim: “Toen ik in gesprek kwam met Altavilla viel me direct op dat ze erg leuke projecten om handen hebben. Bijvoorbeeld het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Altavilla heeft ook een team bouwmanagement, dat levert een mooie kruisbestuiving met brandveiligheid op. In verschillende projecten komen de werkzaamheden van deze teams samen.”

“Maar wat mij vooral erg aanspreekt aan Altavilla is het hechte team, de persoonlijke benadering, het enthousiasme en de vakkennis die aanwezig is. Eerder heb ik bij een groot ingenieursbureau gewerkt, waarbij ik de persoonlijke omgang met collega’s juist miste. Dat is de reden dat ik ervoor gekozen heb om bij Altavilla te gaan werken,” vertelt Pim.

Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen

Pim: “Ik houd me bij Altavilla B.V. voornamelijk bezig met het opstellen van brandveiligheidsconcepten, bouwkundige brandbeveiliging en fire safety engineering (hierbij benaderen we brandveiligheid vanuit een natuurkundig oogpunt, brandfysica). Dit doe ik voor een breed scala aan complexe gebouwen, denk hierbij aan ziekenhuizen en industriële gebouwen.”

“Ik krijg binnen Altavilla enorm veel vrijheid om zelfstandig zaken op te pakken. Hierbij krijg ik ook de kans om mijzelf te ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld vorig jaar de Post- Hbo-opleiding Fire Safety Engineering behaald. Momenteel ben ik bezig om deze dienstverlening binnen Altavilla op te zetten. De zelfstandigheid die je bij Altavilla krijgt is echt bijzonder. Daardoor heb ik mijzelf ontwikkeld tot een goede adviseur en projectleider. Ik ben niet alleen vakinhoudelijk gegroeid maar juist ook op persoonlijk vlak,” licht Pim toe.

Wat maakt het voor een junior en senior adviseur interessant om bij Altavilla te werken?

Pim: “Bij Altavilla werken we in een team van 12 personen, met ieder verschillende eigenschappen die elkaar versterken. Zo werken we samen aan leuke projecten en zetten we steeds weer iets moois neer. Iedereen krijgt daarvoor zijn eigen ruimte.

Wij zijn op dit moment op zoek naar adviseurs brandbeveiligingsinstallaties. Voor een junior adviseur is het interessant omdat je binnen Altavilla je eigen netwerk en werkterrein kunt opbouwen dat past bij je persoonlijke voorkeuren. Een senior adviseur krijgt uitdagende projecten (van ziekenhuis tot industrie) met een professioneel team onder zich dat vakinhoudelijk zeer volwassen is.”

Waarom kiezen voor Altavilla?

“Onze adviseurs zijn pragmatisch en meedenkend. Naast een flinke dosis technische kennis beschikken we ook over goede projectmanagementkwaliteiten. Bij Altavilla houdt een project niet op wanneer een rapport is afgeleverd. Wij helpen de opdrachtgever juist ook met goed advies en met een goede implementatie,” vertelt Pim enthousiast. Bekijk onze vacatures adviseur brandbeveiligingsinstallaties op onze website. “We zoeken een aanvulling voor ons team. Iemand met een eigen inbreng en waarmee het klikt. Het is erg leuk als jij ons team komt versterken”, besluit Pim.

 

Ook een vraag over bouwmanagement voor Altavilla?
Neem contact met ons op
Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla