Rijnstate ziekenhuisapotheek

De ziekenhuisapotheek van Rijnstate in Arnhem wordt in zijn geheel vernieuwd. De apotheek bestaat uit een productieapotheek, instellingsapotheek en een kantoorlandschap. Het betreft de vernieuwbouw van de apotheek, alles binnen de buitenmuren wordt volledig vernieuwd.

Altavilla heeft samen met Climatech BV, Hoppenbrouwers Installaties en GAF architecten het winnende plan gemaakt voor de uitvoering van dit project. Wij nemen binnen dit project de rol van alliantiemanager. Dit betekent dat wij de thema’s Samenwerking en Transparantie bewaken van alle partners in het proces. Het project wordt in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

In 2018 is het ontwerp voor de vernieuwde ziekenhuisapotheek gereed en is fase 1 van de uitvoering gestart. In de zomer van 2019 is de laatste fase van de ziekenhuisapotheek opgeleverd.

 

Project details

Opdrachtgever Rijnstate Poli-apotheek
Projecten Renovatie
Activiteiten Alliantiemanager
Periode 2018-2019
Trefwoorden Zorginstellingen

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla