Rijnstate Poli-apotheek

De apotheek in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem wordt in zijn geheel vernieuwd. De apotheek bestaat uit een productieapotheek, instellingsapotheek en een kantoorlandschap. Het betreft de vernieuwbouw van de apotheek, alles binnen de buitenmuren wordt volledig vernieuwd.

Altavilla heeft samen met Climatech Nijkerk en Hoppenbrouwers Udenhout het winnende plan gemaakt en mag de uitvoering van dit project op zich nemen. Wij nemen binnen dit project de rol van alliantiemanager op zich. Dit betekent dat wij de thema’s Samenwerking en Transparantie bewaken van alle partners in het proces. Het project wordt in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Inmiddels is het ontwerp voor de vernieuwde apotheek gereed en is fase 1 van de uitvoering gestart. Altavilla werkt hierbij samen in een team met Climatech Nijkerk, Hoppenbrouwers Udenhout en GAF.

 
Opdrachtgever Rijnstate Poli-apotheek
Projecten Renovatie
Activiteiten Alliantiemanager
Periode 2018-2019
Trefwoorden Zorginstellingen

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla