Update #1 – Ontwerp voor het Gasthoes

Ontwerp voor sociaal-cultureel centrum Het Gasthoes

Het Gasthoes is het sociaal-cultureel centrum in Horst. Dit pand uit 1901 zal worden gerevitaliseerd, waarbij het geschikt dient te worden gemaakt om als multifunctioneel gebouw muziek, dans, kunst, cultuur en literatuur te herbergen. Het centrale hart van dit gebouw wordt ook wel “de Herberg” genoemd.

Wij hebben de afgelopen maanden voor de Gemeente Horst aan de Maas gewerkt aan de verdere uitwerking van het Ontwerp voor dit sociaal-cultureel centrum in Horst. Hierin hebben wij de rol van procesbegeleider op ons genomen. In de georganiseerde ontwerpweek zijn alle gebruikers geïnterviewd om tot een totaal programma te komen. De presentatie van dit Ontwerp is gepresenteerd aan de Raadscommissie.

Bekijk ook de andere projectupdates die we hebben gepubliceerd

Update #2 – Revitalisering ’t Gasthoes» 

Update #3 – Wederopbouw van ’t Gasthoes »

 

Project details

Opdrachtgever Gemeente Horst aan de Maas
Projecten Ontwerp voor het Gasthoes
Activiteiten Procesbegeleiding
Periode 2017-2018
Trefwoorden Cultuur

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla