Vanderlande – Oplevering platform Innovation Centre

Oplevering platform Innovation Centre

Vorige week is de bouw van het platform binnen het bestaande Innovation Centre van Vanderlande opgeleverd. Dit platform heeft een oppervlakte van 600 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De ruimte is bedoeld om bezoekers, vanuit het nieuwe hoofdgebouw via de sluis, te ontvangen voor een verdere rondleiding door het Innovation Centre. Dit project voeren wij uit in samenwerking met Van der Horst Aannemers, Hoppenbrouwers en Kuijpers. De voorbereidingen voor het volgende project, Vanderlande Academy, zijn in volle gang.

Vanderlande is een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor interne logistiek levert. De hoofdvestiging bevindt zich in Veghel.

 

Project details

Opdrachtgever Vanderlande
Projecten Oplevering platform Innovation Centre
Activiteiten Bouwmanagement
Periode 2017
Trefwoorden Industrie

Een project van

Sascha Jost
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla