Informatieavond Jongerenbouwreis 2018

Jongerenbouwreis 2018

Als bouwreisdeelnemer aan één van de HomePlan reizen weet je als geen ander wat een impact een huis heeft voor een arm gezin. We horen vaak na afloop van een bouwreis: “Wat bijzonder om dit mee te mogen maken, ik zou ook graag mijn kinderen laten zien hoe het er aan de andere kant van de wereld aan toe gaat.” Omdat een aantal deelnemers heeft aangegeven een bouwreis graag met hun zoon of dochter te willen ondernemen, is het idee voor een jongerenreis ontstaan.

Van 8 t/m 16 februari 2018 organiseert HomePlan op initiatief van Maarten de Groot van Altavilla deze unieke reis, waarbij wordt afgereisd naar een sloppenwijk nabij één van de grote steden in Nicaragua. Je brengt twee volle dagen met het gezin door voor wie je bouwt en beleeft emotionele momenten die een onuitwisbare indruk zullen achterlaten. Maarten heeft ruime ervaring als bouwreisdeelnemer en heeft eerder al een jongerenreis naar Nicaragua begeleid.


Informatieavond

Op 2 november om 19:30 uur wordt een informatieavond georganiseerd.
Aanmelden kan bij Maarten de Groot.

Innovation Powerhouse (Building TR)
Zwaanstraat 31A
5651 CA  EINDHOVEN

Graag tot dan!

 

Goed om te weten

• Samen met een ouder of familielid bouwen voor een arm gezin; een unieke ervaring!
• Eenmalige reis in 2018
• Minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar
 Download hier de leaflet voor meer informatie

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla