Bouw grootste uitbreiding Attractiepark Toverland is van start

Attractiepark Toverland opent in 2018 een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. De bouw hiervan is begin september 2017 officieel van start gegaan.

In de voorafgaande maanden zijn de voor de uitbreiding benodigde vergunningen verleend en is de grond bouwrijp gemaakt. “De bouw kan nu dus écht beginnen”, zegt Paul Oomen, Technisch Directeur. “Op dit moment kun je aan de hand van piketpaaltjes de contouren van de gebouwen al zien.” In de zomer van 2018 zullen de nieuwe gebieden opengaan voor publiek.

Altavilla heeft de voorbereidingsfase en de vergunningaanvraag verzorgd, zodat deze uitbreiding nu daadwerkelijk tot uitvoering gebracht kan worden.

In 2018 wordt Attractiepark Toverland anderhalf keer zo groot. Over een oppervlak van zeven hectare worden een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied gerealiseerd. In het themagebied staan een tweetal grote attracties centraal: een sensationele Wing Coaster en een magische boatride. Later deze maand zullen meer details van het nieuwe themagebied onthuld worden.

Voor meer informatie over deze uitbreiding, kijk op 2018.toverland.com

 

Project details

Opdrachtgever Attractiepark Toverland
Projecten Bouwmanagement
Activiteiten Vergunning aanvraag
Voorbereiding bouw
Periode 2017 - heden
Trefwoorden Cultuur, Leisure

Een project van

Sascha Jost
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla