Altavilla trotse TOPsponsors van basketballvereniging Attacus

De vereniging is op 2 fronten een nieuwe koers ingeslagen. Er is een groep ondernemers die gezamenlijk het sponsorschap onder haar hoede heeft genomen en het vaandelteam is drastisch verjongd met eigen jeugdspelers. Onder de naam “Topsponsors ” heeft Attacus een zestal bedrijven, die de basketballsport een warm hart toedragen, aan zich weten te binden: Adagium, Rijkers, KJ software, Altavilla, Staalbouw Hendriks en GEGE machinebouw maken het de komende drie jaar mogelijk dat Attacus op het Eerste Divisie niveau kan blijven spelen. Alle directies hebben kennisgemaakt met elkaar, met de spelersgroep en met hoofdcoach Peter van Esch. Voorzitter Roland Simons bedankte namens de vereniging dit super initiatief dat ontstaan is vanuit enkele betrokken basketballfanaten.
Alle topsponsors ontvingen uit handen van de spelers een gesigneerde basketball.
Voor meer informatie over Attacus, bekijk hier de website.

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla