Brandveiligheid electriciteitscentrale Utrecht

Eneco heeft Altavilla opdracht gegeven om haar elektriciteitscentrale langs het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht te beoordelen op bouwkundige brandveiligheid en benodigde herstelwerkzaamheden aan brandscheidingen te laten calculeren om zodoende tot een brandveilige centrale te komen.

De centrale is een bijzonder industrieel complex dat dateert van 1922. Het gebouw is van cultuurhistorische waarde en aangemerkt als gemeentelijk monument. De centrale voorziet 500.000 huishoudens van elektriciteit en 150.000 huishoudens van stadswarmte.

 

Project details

Opdrachtgever Eneco Warmteproductie Utrecht B.V
Projecten Elektriciteitscentrale
Activiteiten Brandveiligheidsadvies
Periode april - juni 2017
Trefwoorden Industrie

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla