Herbestemming klooster tot 15 huurappartementen en 1 koop kapelwoning te Breda

Voor de opdrachtgever Grip op Vastgoed hebben we de aannemersselectie begeleid. Daarna is de opdracht tot uitvoering verstrekt aan aannemersbedrijf Fried van de Laar. Zij zijn voortvarend aan de slag gegaan om de renovatie van de 15 woonappartementen en woonkapel binnen de gestelde tijd op te leveren.

Gedurende de gehele fase van de uitvoering hebben we de opdrachtgever begeleid waarbij we toezicht hebben gehouden op financiële en uitvoerende zaken. Denk hierbij aan het begeleiden van bouwvergaderingen, bouwtoezicht en afstemming met ondersteunende partijen.

 

Project details

Opdrachtgever Grip op Vastgoed
Projecten Herbestemming Klooster, Loft 7
Activiteiten Bouwbegeleiding
Periode augustus 2016 – juni 2017
Trefwoorden Wonen

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla