Deelname Altavilla aan Nationaal Congres Brandpreventie

Op 24 mei j.l. vond het Nationaal Congres Brandpreventie plaats. Maarten de Groot van Altavilla B.V. heeft een interessante presentatie gegeven over de aanpak van de brandveiligheid bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Maarten vertelde deze dag hoe het Catharina Ziekenhuis tot de keuze van een watermist-installatie is gekomen en hoe dit hun brandveiligheid waarborgt.

Het vergroten van de algehele kennis over brandpreventie en brandveiligheid

Het Nationaal Congres Brandpreventie heeft als doel om de algehele kennis over brandpreventie en brandveiligheid te vergroten. Wij van Altavilla B.V. zijn groot voorstander van kennisverspreiding over dit onderwerp en ondersteunen dit soort events dan ook graag. Bekijk zeker eens het introductiefilmpje waarin dit nader toegelicht wordt:

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla