Theater aan de Parade

Wij zijn betrokken bij de tijdelijke huisvesting van Theater aan de Parade in de Sint Cathrien aan de Kruisbroedershof in ‘s-Hertogenbosch, waarbij wij adviseren met betrekking tot de brandveiligheidsaspecten.

‘s-Hertogenbosch bouwt een nieuw theater!

Van 2017-2020 gaat de gemeente slopen en een nieuw Theater aan de Parade bouwen. Theater aan de Parade heeft een prachtige locatie gevonden voor een groot deel van de Grote Zaal programmering: de Sint Cathrien aan de Kruisbroedershof. Het kerkgebouw krijgt van 2017 t/m 2020 de functie van theaterzaal met ruim 600 plaatsen.
Voordat de kerk in gebruik kan worden genomen als theater, moet er uiteraard nog wel een en ander gebeuren aan onder meer technische faciliteiten, tribune bouwen en publieksklaar maken. Nu alle betrokken partijen enthousiast zijn over deze samenwerking, gaat Theater aan de Parade in samenwerking met het kerkbestuur, de gemeente en betrokkenen de volgende stappen zetten in de verdere uitvoering van de plannen. Doel is om vanaf seizoen 17-18 de kerk in gebruik te nemen als grote zaallocatie.

Lees meer op de website van Theater aan de Parade.

 

Project details

Opdrachtgever Theater aan de Parade
Projecten Tijdelijke huisvesting Theater aan de Parade
Activiteiten Brandveiligheidsadvies
Periode Begin 2017 - heden
Trefwoorden Cultuur

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla