Altavilla B.V. en BouwConsulent Noot slaan handen ineen

BouwConsulent Noot, opgericht door Olaf Noot, is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Olaf kwam voor de keuze om of personeel aan te nemen of een samenwerking aan te gaan om het groeiend aantal projecten te kunnen blijven realiseren. BouwConsulent Noot en Altavilla B.V. kwamen met elkaar aan tafel om dit te bespreken. Zij kenden elkaar van een eerdere prettige samenwerking. De kogel was snel door de kerk: per 1 januari 2017 treedt Olaf Noot in dienst bij Altavilla B.V. en zijn orderportefeuille wordt bij hen ondergebracht. BouwConsulent Noot levert bouwkundig advies, bouwbegeleiding, tekenwerk, interieurstyling en 3D-impressies en -visualisaties. Deze dienstverlening sluit goed aan bij de bouwmanagement- en brandveiligheidsprojecten van Altavilla B.V. Olaf zal werkzaam zijn als bouwprojectleider.

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla