Jong talent en praktijk komen samen!

Per 1 november is het team van Altavilla uitgebreid met 2 trainees van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e): Babette Mattheüs en Nick Tenbült. Zij zullen bij Altavilla meelopen en kennismaken met praktijkopdrachten binnen de brandveiligheid. Deze traineeships lopen parallel aan hun studieprogramma.

Zowel Babette als Nick doen de master ‘Building Physics and Services’. Babette verwacht dit jaar nog af te studeren en Nick start met afstuderen in april 2017. De afstudeeropdrachten worden ondersteund door de Stichting Fellowship Fire Safety Engineering.
Vanaf 2017 sponsort Altavilla deze stichting die verbonden is aan de TU/e. Wij willen graag ruimte bieden aan nieuw talent, door hen op deze wijze mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bieden. Jong talent en praktijk komen op deze wijze mooi samen.

trainees_altavilla

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla