Rijksvastgoedbedrijf PI De Geerhorst

In navolging van het Actieprogramma Brandveiligheid van de rijksoverheid is de brandveiligheid van penitentiaire inrichting De Geerhorst verbeterd. Parallel aan dit project zijn verbeteringen uitgevoerd in het kader van de uitbraakveiligheid. Wij hebben deze bouwprojecten als directievoerder aangestuurd. Samen hadden deze projecten een omvang van circa € 12.000.000.

Daarnaast hebben wij een brandveiligheidsadvies uitgebracht voor het entreegebouw. Naar aanleiding hiervan is een gecertificeerde hogedruk-watermistinstallatie toegepast. Hiermee is de gelijkwaardige veiligheid ten opzichte van enkele prestatie-eisen uit het Bouwbesluit ingevuld. Voorts hebben wij het bestek opgesteld de prijsvorming begeleid en de directievoering gedaan.

 

Project details

Opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf
Projecten Penitentiaire Inrichting de Geerhorst te Sittard
Activiteiten Directievoering project Brandveiligheid 'Fase 2'
Directievoering project 'Uitbraakwerendheid'
Brandveiligheidsadvies entreegebouw
Bestek hogedrukwatermistinstallatie
Programma van Eisen Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie
Periode 2010 - 2012
Trefwoorden Overheid

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla