Helderheid in watermist

Helderheid in watermist

De opkomst van automatische hoge druk watermistinstallaties als brandbestrijdingssysteem lijkt niet meer te stoppen. De systemen zijn vooral populair vanwege de zeer geringe hoeveelheid water die benodigd is om de brand te bestrijden. Het systeem wordt veelal vergeleken met automatische sprinklersystemen. In basis is dat ook een juist vergelijk, maar er zijn verschillen. Verschillen die verder gaan dan de hoeveelheid bluswater en belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze. Het is dus van belang zorgvuldig te werk te gaan. Dit artikel biedt daartoe een handvat.

In dit artikel wordt de watermisttechniek in basis uitgelegd en vergeleken met sprinklersystemen. Hieruit blijkt dat watermistsystemen voor een aantal toepassingsgebieden interessant is en er beperkingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Het credo is ‘niet getest is niet doen!’

Lees hier het volledige artikel.

Ook een vraag over bouwmanagement voor Altavilla?
Neem contact met ons op
Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla