Klaar voor groei, klaar voor de toekomst.

Klaar voor groei, klaar voor de toekomst.

Vanderlande is onder meer bekend van systemen voor het verwerken van goederen in bijvoorbeeld distributiecentra, bij pakketbedrijven en voor de bagage op internationale luchthavens. Daarnaast ontwikkelt en verbetert het bedrijf de logistieke processen en prestaties bij grote klanten als Nike, Amazon, TNT en UPS. Om te kunnen inspelen op de groei die het wereldwijd doormaakt, is gekozen voor een groter en nieuw kantoor in Veghel, in het zicht van de A50.

Team

In april 2014 is door Vanderlande een ontwerpteam samengesteld dat past bij de ideeën over hoe een project gestalte krijgt. Na Phidias als procesregisseur zijn Altavilla bouwmanagers en Leenders Architecten en Ingenieurs aan het team toegevoegd. Vanaf de eerste dag is er met veel energie gewerkt aan de fundamenten van het programma en het ontwerp van het kantoorgebouw met duizend werkplekken, dat ruimte biedt om te ontmoeten en te delen.

Het creëren van een groene bedrijfscampus, waarin werken en ontspannen elkaar gevonden hebben, bood ook direct de oplossing voor het parkeerprobleem. Een bovengrondse garage voor zeshonderd auto’s werd nog in 2014 gerealiseerd.

Samen bouwen is vertrouwen

In slechts vier maanden is het plan voor het nieuwe kantoor tezamen met Vanderlande bedacht en is de markt benaderd voor een Engineering en Construct vraagstuk. Transparantie en vertrouwen in elkaar waren de twee kernwaarden waarmee het bouwteam is geselecteerd.

In nog eens vier maanden is het gehele plan uitgewerkt tot op het detailniveau. Terwijl Altavilla alle uitvoerende partijen coacht om alles binnen de kaders te realiseren, zorgt Phidias voor professioneel opdrachtgeverschap waarbij Leenders Architecten en Ingenieurs de vormgeving en kwaliteit blijft volgen. Een team dat vertrouwen heeft en geeft bij de realisatie van Gebouw 50 voor Vanderlande.  Lees het hele artikel in Stedenbouw Editie 733.

Ook een vraag over bouwmanagement voor Altavilla?
Neem contact met ons op
Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla