Roem van Yerseke B.V.

Roem van Yerseke B.V. beschikt in Yerseke over verschillende productielocaties. Als gevolg van het agressieve milieu waar men bij de verwerking van verse mosselen mee te maken heeft, is onlangs het verwerkingsbedrijf voor verse mosselen herbouwd. Hiervoor hebben wij het Programma van Eisen voor de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie opgesteld. Ook voor het verwerkingsbedrijf voor conserven is een Programma van Eisen opgesteld. Tevens adviseren wij Roem van Yerseke B.V. op overige aspecten van brandveiligheid.

 
Opdrachtgever Roem van Yerseke B.V.
Projecten Mosselverwerkingsedrijf te Yerseke (diverse locaties)
Activiteiten Brandveiligheidsscan
Programma’s van Eisen (PvE)brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie
Periode 2011 - 2014
Trefwoorden Industrie

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla