Schiphol Real Estate te Schiphol

In vrachtstation 8 worden dagelijkse goederen overgeslagen naar vliegtuigen. Naast normale gebruiksgoederen betreft het gevaarlijke stoffen waarvoor in vrachtstation 8 inpandige opslagvoorzieningen moeten worden gerealiseerd in lijn met de voorwaarden in de PSG-15.
Schiphol Real Estate heeft ervoor gekozen om twee opslagvoorzieningen te voorzien van een Hi-Ex blusschuimbeveiliging. Wij hebben de beoogde blusschuimbeveiliging verder uitgewerkt en daarbij de gemaakte keuzes en ontwerpcriteria vastgelegd in een Uitgangspuntendocument.

 

Project details

Opdrachtgever Schiphol Real Estate te Schiphol
Projecten Dangerous Goods Vrachtstation 8 in Schiphol Zuidoost
Activiteiten Uitgangspuntendocument (UPD)Brandbeveiliging in het kader van de richtlijn PGS15
Periode 2011 - 2013
Trefwoorden Industrie

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla