Jan van Aarle over Altavilla

Jan van Aarle over Altavilla

Een ziekenhuis is altijd in beweging. Jan van Aarle, afdelingsmanager Bouw en Inrichting zorgt er samen met Altavilla voor dat de gebruikers verzekerd zijn van een veilige situatie voor wat betreft brandpreventie.

Plan van aanpak

Altavilla heeft voor het ziekenhuis en plan van aanpak opgesteld om het gehele ziekenhuis aan de wet en regelgeving van brandpreventie te laten voldoen. Daarnaast begeleiden en adviseren ze in de uitvoering van dit plan. Verder zijn ze betrokken in de advisering van de architect bij alle nieuwbouwplannen.

Deskundigheid in huis

De kracht van Altavilla is dat de lijnen kort worden gehouden. Wij hebben Altavilla 1 vaste dag per week ingehuurd in het ziekenhuis, hierdoor weet iedereen wanneer men bij ze terecht kan. Altavilla heeft zeer veel deskundigheid in huis en weet waar ze over praten. Wat men belooft komt men ook na op de afgesproken tijd en datum.

Rustig gevoel

Onze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat alle regel en wetgeving voor wat betreft brandpreventie op een niveau is getrokken waar het hoort. Voorheen lag dit op een veel lager niveau waardoor er later weer allerlei aanpassing moesten komen tijdens de uitvoer. Zeker bij een renovatie van een ziekenhuis is het van essentieel belang dat er altijd een veilige situatie is gecreëerd. Dit alle geeft ons als ziekenhuis een rustig gevoel, deze is namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van alle medewerkers en patiënten die in een gebouw aanwezig zijn.

Ook een vraag over bouwmanagement voor Altavilla?
Neem contact met ons op
Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla