Helvoet Rubber & Plastic Technologies B.V.

Helvoet Rubber & Plastic Technologies B.V., te Hellevoetsluis, is internationaal actief in maatwerkontwikkeling, fabricage en assemblage van rubber en kunststof componenten en samenstellingen. Het bedrijfsproces wordt momenteel opnieuw ingericht. De herinrichting heeft ook wijzigingen in het gebruik tot gevolg. De uitvoering van de brandveiligheidsvoorzieningen daarbij is door ons beoordeeld. Tevens hebben wij een Uitgangspuntendocument (UPD) opgesteld voor de brandbeveiligingsinstallaties (sprinkler, blusgas en brandmeld- en ontruimingsalarm).

 

Project details

Opdrachtgever Helvoet Rubber & Plastic Technologies B.V.
Projecten Brandveiligheid productielocatie
Activiteiten Brandveiligheiddsscan
Uitgangspuntendocument (UPD)Sprinklerbeveiliging
Periode 2013 - heden
Trefwoorden Industrie

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla