FloraHolland

De vestiging van FloraHolland in Aalsmeer is ongeveer 750.000 m² groot en daarmee het grootste handelscentrum ter wereld. Hier vinden veilingen plaats en zijn bedrijven gevestigd die zich bezighouden met de handel, export en verwerking van bloemen en planten. Om het niveau van brandveiligheid te verhogen en te behouden, heeft FloraHolland een masterplan brandveiligheid geschreven. Vanuit dit plan zijn verschillende maatregelen uitgerold. Altavilla ondersteunt FloraHolland bij een aantal hiervan. Het zwaartepunt ligt bij de realisatie van sprinklerinstallaties.

Wim Hoogervorst (coördinator milieu en veiligheid): “De toegevoegde waarde van Altavilla zie ik in de manier van adviseren. Er wordt geen snelle en goedkope oplossing bedacht, maar ze bekijken de situatie vanuit de opdrachtgever en zoeken gezamenlijk naar de beste oplossing, waarbij ook naar de kosten op de langere termijn wordt gekeken.”

 

Project details

Opdrachtgever FloraHolland
Projecten Handelscentrum in bloemen en planten te Aalsmeer
Activiteiten Brandveiligheidsscan
Diverse Uitgangspuntendocument Sprinklerbeveiliging
Advisering Logistiek Middelen Centrum
Uitvoeringsbegeleiding
Periode 2010 - 2012
Trefwoorden Industrie

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla