Buro O Kwadraat

Wij hebben het ontwerpproces van het nieuwe kindercentrum te Uden geregisseerd. Hierbij zijn de diverse adviseurs gecontracteerd en is een Definitief Ontwerp bij meerdere uitvoerende partijen in de markt gezet. Daarnaast zijn wij als adviseur betrokken geweest bij het realisatie proces. Het Groenehuis is een kinderdagverblijf voor kinderen en ouders die voeding en gezond bewegen centraal stellen. De kweekkas op het dak en de zonnepanelen benadrukken de duurzaamheid van dit project.

 

Project details

Opdrachtgever Buro O Kwadraat
Projecten Kindercentrum het GroeneHuis te Uden
Activiteiten Bouwprojectmanagement gedurende de ontwerp- en prijsvormingsfase
Directievoering
Periode 2012 - 2014
Trefwoorden Onderwijs

Een project van

Roland Simons
Senior projectmanager
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla