APPM Management Consultants te Hoofddorp

Op het bedrijventerrein van Schiphol Logistics Park moest een primaire bluswatervoorziening worden gerealiseerd. Deze mag volgens het waterleidingbedrijf niet aangesloten worden op het drinkwaterleidingnet, daarom moet er een separate bluswatervoorziening worden gerealiseerd. Wij hebben in nauwe samenwerking met APPM Management Consultants de vraagstelling uitgewerkt over de invulling van de primaire bluswatervoorziening. Ook zijn de gemaakte keuzes en ontwerpcriteria vastgelegd in een Uitgangspuntendocument.

 

Project details

Opdrachtgever APPM Management Consultants te Hoofddorp
Projecten Centrale bluswatervoorziening Schiphol Logistics Park
Activiteiten Uitgangspuntendocument centrale bluswatervoorziening
Periode 2010 - 2013
Trefwoorden Industrie

Een project van

Maarten de Groot
Senior adviseur
 

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla