Rijksvastgoedbedrijf PI Overmaze

Penitentiaire inrichting (PI) Overmaze is grootschalig gerenoveerd en heeft een herbestemming gekregen van PI tot tbs-kliniek, forensisch psychiatrisch centrum en penitentiair psychiatrisch ziekenhuis. Wij hebben dit bouwproject als directievoerder aangestuurd. Het project had een omvang van circa 40 miljoen euro. Daarnaast hebben wij brandoverslagberekeningen uitgevoerd voor diverse gevelsituaties.

 
Opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf
Projecten Penitentiaire Inrichting Overmaze te Maastricht
Activiteiten Directievoering renovatie en herbestemming woontoren
Directievoering renovatie en herbestemming laagbouw
Directievoering gevelrenovatie
Brandoverslagberekeningen
Periode 2008 - 2012
Trefwoorden Overheid

Deel op:

Altavilla op social media:

© 2016 Altavilla